Verbeter je huidconditie, kies voor Improve Skincare.

Beautysalon Improve staat voor verbetering. Er worden daarom geen standaard gezichtsbehandelingen aangeboden.

Iedere huid is uniek en het productgebruik bij een gezichtsbehandeling wordt altijd zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke huidconditie. Voorafgaand aan de behandeling wordt een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd en indien gewenst kan, middels het professionele huidanalyse-apparaat SkinViewer, de conditie van jouw huid gemeten worden.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met producten van Improve Skincare met zuiver natuurlijke ingrediënten en kwalitatief hoge werkstofcomplexen in de hoogst mogelijke dosering. Het insluizen van werkstoffen in de diepere huidlagen met behulp van iontoforese apparatuur behoort tot de mogelijkheden.

Om de resultaten van de behandeling op lange termijn vast te houden is de huidverzorgingslijn voor thuisgebruik van Improve skincare verkrijgbaar in de salon en de webshop.

Naast de doelstelling om de conditie van jouw huid te verbeteren, is de behandeling gericht op ontspanning. Tijdens de behandeling wordt o.a. gebruik gemaakt van warme kompressen gedrenkt in etherische oliën en ook een ontspannende gezicht-hals-nek-decolleté massage behoort tot de mogelijkheden.

Verwen jezelf, je verdient het!

Gezichtsbehandelingen

Jeugdbehandeling Acné J/M *  (30 minuten)
Intensieve reinigingsbehandeling speciaal op de jonge huid afgestemd tm 19 jaar.

Reiniging en scrub, stomen en onzuiverheden verwijderen, ph herstel en verzorgende crème.

Basis Gezichtsbehandeling * (45 minuten)

Huidanalyse, reinigen gezicht en decolleté, warm kompres gedrenkt in etherische olie, diepte reiniging, vapazone, onzuiverheden verwijderen(beperkt), masker, ph herstel, verzorgende crème.


Complete Gezichtsbehandeling * (65 minuten)
Huidanalyse, reinigen gezicht en decolleté, warm kompres gedrenkt in etherische olie, diepte reiniging, vapazone, onzuiverheden verwijderen, intensieve werkstof(serum) insluizen met apparatuur, massage gezicht, hals en decolleté, masker incl. lichttherapie, ph herstel, verzorgende crème, 


Wellness Gezichtsbehandeling * (80 minuten)
Huidanalyse, welkomstmassage rug/nek/schouders, reinigen gezicht en decolleté, warm kompres gedrenkt in etherische olie, diepte reiniging, stoombehandeling, onzuiverheden verwijderen, intensieve werkstof (serum) insluizen met apparatuur, massage van gezicht, hals, nek en decolleté, masker incl. lichttherapie, oogmasker, arm- en handmassage, ph herstel, verzorgende crème.

* Uitgebreide huidanalyse met behulp van het huidanalyse-apparaat SkinViewer is kosteloos te reserveren in combinatie met een gezichtsbehandeling. Reservering is noodzakelijk i.v.m. de extra tijd die hiervoor ingepland moet worden.