Denk wijze Improve skincare

Er wordt zo vaak gezegd dat goede verzorging van de huid erg kostbaar is. En dan heeft een dure crème vaak nog niet eens het gewenste resultaat. Toen Improve Skincare in 2013 werd gestart, was dat ook het uitgangspunt. Gewoon een goede en eerlijke huidverzorgingslijn ontwikkelen tegen een betaalbare prijs.

Improve Skincare is een product van Nederlandse bodem met een eigen laboratorium, waar geen extra partij tussen zit, die een deel van de opbrengst van het product opeist. Dit doet niets af aan de kwaliteit, sterker nog, door de korte lijnen ontstond er een groep bijzondere mensen, waaronder een aantal beautyprofessionals, dermatologen, een geneticus, een biochemicus, een moleculair bioloog en een diabetoloog, die een heel gedegen en doelgericht onderzoek hebben verricht naar wat nou echt een oplossing is, of echt resultaat biedt voor de huidproblemen en beautybehoeften die zij in kaart brachten. Alleen zuiver natuurlijke ingrediënten en kwalitatief hoge werkstofcomplexen in de hoogst mogelijk dosering zijn gebruikt, waardoor Improve Skincare is ontstaan, een heel mooi product, dat echt gericht is op verbetering van de huidkwaliteit.

Waarom Improve skincare

Omdat Improve Skincare een redelijk jong merk is, is het nog relatief onbekend. Er wordt weinig aan marketing gedaan, dus waarom de keuze maken voor dit merk? Daar zijn gelukkig tal van goede redenen voor!

 • Het is een relatief goedkoop merk, maar wel van een zeer hoge kwaliteit.
 • Door de brede opzet van Improve Skincare, worden hoge prestaties geleverd voor de meest uiteenlopende huidproblemen.
 • Intensieve samenwerking tussen beautyprofessionals en het laboratorium, maakt dat het product is opgezet naar de wensen van de markt. Doordat er geen tussenpartij tussen Improve Skincare en de beautyprofessionals zit, is Improve Skincare in staat direct op deze wensen in te spelen.
 • Improve Skincare houdt de schijn niet op, er wordt niet gekozen voor een luxe verpakking die toch niets voor de huid doet.
 • Doordat Improve Skincare direct uit het laboratorium aan schoonheidsspecialistes wordt verkocht, worden verbeterde formules toegepast, wanneer deze beschikbaar zijn. Hierdoor is mprove Skincare een zeer innovatief merk.
 • In Nederland is ieder cosmeticamerk gebonden aan regels qua maximale werkstofpercentages. Improve Skincare heeft gekozen voor de hoogst toegestane percentages actieve ingrediënten.
 • In Nederland is geen enkel merk volledig natuurlijk. Waar de keuze mogelijk is voor een natuurlijk alternatief in plaats van een chemische toevoeging, kiest Improve Skincare altijd voor het natuurlijke alternatief.
 • Improve Skincare is dierproefvrij.

Maak kennis met Improve skincare

Ervaar de hoogwaardige producten en behandelingen van IMPROVE SKINCARE op jouw eigen huid. Improve Skincare is opgezet om te werken op de huidcondities in plaats van huidsoorten. Een vette huid kan namelijk wel vochtarm zijn en dan ook nog eens roodheden bevatten. De producten zijn daarom zo gemaakt, dat de producten uit alle hoofdlijnen onderling te combineren zijn. Zo wordt je in staat gesteld jouw huid veel effectiever te verzorgen.

Improve Skincare kent de volgende lijnen:

 • Agelessness  - Intense Anti-Aging
 • 24hrs of Moist - Moisturizing
 • Pureness - Purifying
 • Comfort zone - Calming 
 • New Energy - Revitalizing