Lichaamsbehandelingen

De meeste personen bezoeken een schoonheidssalon voor een gezichtsbehandeling, maar denk ook eens aan een lichaamsbehandeling. Bij Beautysalon Improve kun je terecht voor complete lichaamsbehandelingen, deelbehandelingen of het harsen van lichaamsdelen.

Klassieke ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is een massage op de huid waarbij er olie ( soms ook warme olie ) wordt gebruikt. De huid en de spieren ontspannen zich door middel van zachte tot harde kneding, strijking en fricties. Het stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voort afvalstoffen af, verbetert de spierfunctie en stofwisseling van de spieren, het ontspant het lichaam, bestrijdt hoofdpijn, vermindert stress en de ademhaling en de hartslag worden weer rustig. Heb je klachten zoals stress, spanning, hoge spierspanning, vermoeidheid of blokkades in het weefsel door spanning, dan is een ontspanningsmassage een heerlijke massage voor jou.

Reinigende rugbehandeling met ontspannende pakking
Deze behandeling start met het reinigen van de rug en worden de dode huidcellen van de rug verwijderd doormiddel van een lysing of scrub + stoom, waarna onzuiverheden worden verwijderd. Dan wordt de pakking aangebracht op de huid. Een rugpakking voedt, verstevigt en ontgift de huid, stimuleert de stofwisseling en werkt ontspannend en vitaliserend. Je kunt kiezen uit een zuivere groene klei pakking of een algen pakking. De pakking is zeer aangenaam en de werkzame en diepvoedende bestanddelen kunnen hun werk doen terwijl je ontspant onder een warmte deken. Na 20 minuten wordt de pakking verwijderd met warme kompressen en wordt je rug verzorgd met een heerlijk voedende crème.

Harsen
Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt met een zachte (haar)punt zodat je, anders dan bij scheren, na het harsen geen harde stoppels zult hebben. Je kunt bij Beautysalon Improve overtollige lichaamsharen door middel van vloeibare hars laten verwijderen. De haren worden tijdens het harsen helemaal verwijderd en het duurt gemiddeld 3-6 weken voordat ze weer zijn aangegroeid.

Massages

Ontspanningsmassage 25 min   € 25,00
Rug/nek/schouders

Ontspanningsmassage achterzijde lichaam  35 min   € 35,00
Rug/nek/schouders/achterkant benen /hoofd

Ontspanningsmassage Compleet 50 min   € 45,00
Algehele lichaamsmassage die in het teken staat van ontspanning

Pakkingen

Reinigende rugbehandeling inclusief rugpakking 40 min   € 30,00
Enzymatische lysing of scrub, stoombad, huidonzuiverheden verwijderen, rugpakking, bodycreme.

Rugpakking Combi 20 min   € 15,00
Te reserveren in combinatie met een klassieke ontspanningsmassage

Harsen

Harsen rug of borst 25 min&nbsp&nbsp&nbsp€ 25,00
Harsen onderbenen t/m knie 30 min&nbsp&nbsp&nbsp€ 25,00
Harsen gehele benen 50 min&nbsp&nbsp&nbsp€ 40,00
Waxen oksels 15 min&nbsp&nbsp&nbsp€ 15,00
Waxen oksels Combi (in combinatie met harsen lichaam of gezichtsbehandeling) 15 min&nbsp&nbsp&nbsp€ 10,00