Laat je huid weer stralen

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Het gaat de strijd aan met rimpeltjes. Ook de slappe en doffe huid krijgen een boost. Het verbetert het huidbeeld aanzienlijjk en helpt rimpels vervagen.

Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Met kleine prikjes brengen we verzorgende stoffen in de middelste huidlaag in. Mesotherapie biedt verschillende voordelen:

  • Gebruik van lichaamseigen stoffen
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Minimale pijnsensatie
  • Geen bijwerkingen

Bij klassieke meso therapie wordt de huid geinjecteerd met fillers. Alleen BIG-geregistreerde artsen en verpleegkundig specialisten zijn bevoegd om een persoon te injecteren met fillers!

Bij non-invasieve mesotherapie wordt er geen gebruikt gemaakt van fillers, maar een geconcentreerde meso skinline cocktail in een ampul die het bindweefsel versterkt en direct zichtbare lifting en een gezonde huidstructuur als resultaat geeft.

De Mesoskinline cocktail wordt niet geïnjecteerd in de huid zoals een filler, maar deze cocktail wordt toegepast tijdens een behandeling met de meso powerpen. (= Non-invasieve Meso therapie)

De meso Powerpen heeft een klassieke ronde micronaaldkop voor een effectieve huidverjongingsbehandeling die maximaal 1 mm de huid in gaat.

Een schoonheidsspecialist is bevoegd om Non-invasieve meso therapie middels micronaalden met de Meso Powerpen uit te voeren.

De meso powerpen heeft 3 modules die gebruikt worden op het gelaat;

✔️ De 24-Point Nontraumatic Module is een plastic naaldmodule die is ontworpen om de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren en om de penetratie van het product in de huid tot 97% te vergroten.

✔️ De 3-Point Nano Module - Voor precieze behandeling van diepe lijntjes en mimische rimpels.

✔️ De 11-Point Micro Module - Voor mimische rimpels en voor dunne huid en gevoelige gebieden zoals rond de ogen.

De naaldlengte van de 3-points en 11-points modules kunnen ingesteld worden van 0,25 mm - 1,0 mm diep en de hits op de huid is per minuut 18000 (tot 300 hits per seconde)

De Mesoskinline behandeling is een behandeling van 5 stappen en duurt 100 min.

  1. Reinigen
  2. Meso pure peel
  3. Meso cocktail + ⁠mesopowerpen
  4. ⁠Meso anti age masker
  5. Meso lift and protect .

In kuurvorm wordt er 8 tot 10 behandelingen geadviseerd met tussenpozen van 7-10 dagen.

Daarna kan er als onderhoud eens per 3 tot 6 maanden een enkele behandeling uitgevoerd worden.