De grootste doorbraak op het gebied van kunstnagels! Polygel is geen acryl of gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een nieuw alles-in-één-systeem . Het voelt lichter aan dan hardgel of acrylnagels, ziet er natuurlijker uit, betere hechting met weinig tot helemaal geen lifting of loslaten. Het is sterker dan gels en flexibeler dan acryl. Het systeem is hypoallergeen.

Voordelen Polygel
Lichter
Sterker
Betere hechting
Natuurlijker

Hoe werkt Polygel:
Eerst worden de nagelriemen opzij geduwd. Dan wordt de nagel een beetje opgeruwd zodat de nagelplaat vetvrij is voor de juiste hechting. Door middel van sjablonen kunnen de natuurlijke nagels tot een gewenste lengte worden verlengd. Vervolgens wordt er een basislak aangebracht en daarna een laagje Polygel aangebracht. De polygel wordt in model gebracht door de Slip Solution. Deze vloeistof is enkel bedoeld om de Polygel over de nagel te verdelen. De polygel hardt uit doormiddel van de LED-lamp. Daarna worden de nagels in een mooi model gevijld en afgewerkt met een topcoat voor een mooie en lang houdende glanslaag. Wat ook vaak wordt gedaan is een naturel polygel met daarover één van de fantastische kleuren gelpolish!

Polygel nagelversteviging is voor iedereen geschikt. Als je in je beroep geen nagellak mag dragen dan kun je er voor kiezen om een nagel verstevigende behandeling te doen. Dan heb je toch mooie glanzende nagels en een goede stevigheid. Ook kan er op Polygel altijd een nagellak aangebracht worden voor als je in het weekend een kleurtje op de nagels wilt en het er doordeweeks weer af moet hebben. De nagellak kan verwijderd worden met remover en je houdt alsnog mooie verstevigde nagels over. Wil je stoppen met Polygel? Dit is altijd mogelijk. Ik haal de Polygel er voor je af en zorg ervoor dat de nagels een goede na verzorging krijgen. Ga niet zelf de polygel eraf proberen te trekken want hierdoor kun je de bovenste laag van de nagel meetrekken en worden de nagels dun en broos. Wil je toch zelf de polygel verwijderen vraag dan naar de mogelijkheden.

Gelpolish/shellak

Deze nagellak hard uit doormiddel van de LED-lamp.
De ideale oplossing om je nagels altijd te laten stralen!

Voordelen van Gelpolish:

  • Geen lange droogtijd, na de behandeling zijn je nagels meteen droog en kun je er alles weer mee doen.
  • +/- 2 weken mooi, glanzend en krasvrij.

Kunstnagels Polygel

Nieuwe set verstevigen en verlengen eigen nagels met polygel naturel,
afgelakt met blanke glans Topcoat 120 min   € 35,00

Minimaal 3 weken stevige nagels. Voorkomt inscheuren van nagels.

Aflakken met Gelpolish toeslag € 10,00


Opvulbehandeling polygel naturel, binnen 4 weken, afgelakt met blanke Topcoat 120 min   € 30,00
Kunstnagels dun vijlen, nieuw laagje polygel.

Bij opvullen na langer dan 4 weken wordt het tarief van een nieuwe set gehanteerd.

Verwijderen set polygel en/of gelpolish (gratis bij nieuwe set plaatsen) 30 min   € 20,00
Polygel en/of gelpolish wordt verwijderd. Nagels worden op glans gebracht, nagelriemen worden verzorgd met olie, handcrème of voetcrème.

Handen en voeten

Gelpolish + mini manicure of pedicure 30 min&nbsp&nbsp&nbsp€ 25,00
Minimaal 2 weken gelakte nagels. Ook geschikt voor teennagels.
Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, gelpolish, handcrème of voetcrème.