Het woord "visagie" is afgeleid van het Franse woord visage, dat "gezicht" betekent. Bij visagie draait het om het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten.

Beautysalon Improve werkt met het merk Make-Up Studio, een begrip in de wereld van professionele visagie. Deze make-up van hoge kwaliteit is in 1980 opgericht in Amsterdam. Er is voor elk wat wils met een ruime keus aan hoog gepigmenteerde tinten. De producten worden niet getest op dieren. Uiteraard is de make-up voor thuisgebruik verkrijgbaar in de salon.

Dag make-up  
Dag make-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. De meeste dames brengen zelf iedere ochtend hun dag make-up aan. Soms is er goede reden om dag make-up door iemand anders aan te laten brengen: Op dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt! Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie, een belangrijke afspraak of bijvoorbeeld een receptie. Sommige mensen willen graag iets anders proberen, maar durven of kunnen dat zelf nog niet goed uitvoeren. Bespreek je wensen en zie het resultaat!

Avond- / Feest make-up 
De show stelen tijdens een avondje uit?
Laat eens een prachtige avond-make-up aanbrengen voor een bijzondere gelegenheid of feestje. Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. De oog make-up is meestal iets nadrukkelijker dan bij de dag make-up. Als ik je opmaak, houd ik rekening met de contouren van je gezicht, jouw huidskleur en uiteraard met jouw smaak en voorkeuren.


Bruidsmake-up (inclusief een ampul + een proef make-up) 
Op de trouwdag wil je er natuurlijk helemaal tip top uitzien en daar werk ik graag aan mee. Minimaal een week van te voren spreken we af om een proef make-up te doen in de salon. Daar nemen we natuurlijk ruim de tijd voor omdat het helemaal perfect moet zijn. Wil je het naturel of heel opvallend? Alles is mogelijk. Ik probeer alles om aan jou wensen te voldoen. De make-up komt natuurlijk het mooiste uit als je huid goed gereinigd is en als de wenkbrauwen mooi geëpileerd en/of geverfd zijn. Kijk bij Arrangementen voor de mogelijkheden.

Ik verzorg visagie vanuit de salon, maar kan ook bij je aan huis komen als dat beter in de planning past. Neem gerust contact op om je wensen te bespreken.