Perfect gestylde wimpers en wenkbrauwen zonder moeite!

Mooi gestylde wimpers en wenkbrauwen zonder hier iedere ochtend eerder voor uit bed te komen?
Kom langs bij Beautysalon Improve om ze prachtig in model te laten brengen met jou favoriete techniek én ze te laten verven.

Ben je niet tevreden over de vorm van je wimpers of wenkbrauwen, maar weet je niet hoe dit zou kunnen veranderen? Laat ze dan bij Beautysalon Improve perfect in model brengen (Shapen). Ik maak gebruik van verschillende technieken.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees hieronder snel verder!

LASH LIFT
Deze techniek is ontworpen om de krul van je wimpers te versterken en op te tillen. Een echte eye opener. Na het reinigen worden je wimpers om een zogenoemde “siliconen pad” heen gevouwen met siliconengel, deze gel is te verwijderen met water. Het proces bestaat vervolgens uit twee lotions, wimperverf en een serum;
 Lotion 1:
zorgt er voor dat de eigen wimpers de krul aanneemt van de siliconen pad, deze lotion dient maximaal 6 minuten in te werken op de wimpers.
 Lotion 2:
zorgt er voor dat de wimpers de nieuwe krul behouden, deze lotion dient maximaal 5 minuten in te werken op de wimpers.
 Wimperverf:
Na het reinigen van lotion 2 worden de wimpers geverfd, de verf dient 10 minuten in te werken op de wimpers.
 Serum :
Tenslotte wordt er een wimperverzorgend serum aangebracht.

De lashlift is een geheel veilige methode om de eigen wimpers gedurende 6 tot 8 weken te liften. De houdbaarheid van deze krul staat gelijk aan de groeicyclus van de eigen wimpers. Wanneer een eigen wimper aan het eind van de groeicyclus zit en er een nieuwe wimper door komt zal de krul verdwijnen.
Het advies is om minimaal 6 weken tussen de lashlift behandelingen aan te houden, zodat een wimper niet dubbel gekruld wordt.
De krul wordt nauwkeurig bepaald aan de hand van de lengte van de eigen wimper en de wens van de klant.

Ideaal, tot wel 8 weken gelifte wimpers en een mooie oogopslag!

 

WENKBRAUW LIFT / BROW LAMINATION
Groeien jouw wenkbrauwhaartjes ook naar beneden of de verkeerde kant op? Heb je last van stugge haartjes, asymmetrisch groeiende of dunnen wenkbrauwen?

Bij een wenkbrauwlift (Brow Lamination) staan de haartjes 6-8 weken de juiste kant op!

Het is een luxe wenkbrauw behandeling inclusief verven, waxen en (indien nodig) knippen van de wenkbrauwen. Tijdens de behandeling geniet je van een intens hydraterend en verzorgend onderoog masker.

Waxen en epileren:
Voorafgaand aan de behandeling zal de juiste techniek worden bepaald voor het stylen van je wenkbrauwen. Uiteraard overleg ik dit met jou en zal ik dit op basis van jouw voorkeuren beslissen. Een van de meest populaire technieken voor het stylen van de wenkbrauwen is Waxen. Bij Beautysalon Improve maak ik gebruik van Next Generation Wax. Deze manier van waxen is vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid. Er zal dan ook weinig tot geen roodheid of irritatie ontstaan. De wenkbrauwhaartjes worden bij de haarwortel verwijderd, waarbij zelfs de kleinste donshaartjes worden meegenomen. Zo heb je binnen de kortste keren de meest strakke wenkbrauwen ooit! Een tweede mogelijkheid is het epileren van de wenkbrauwen. Dit is de meest traditionele manier van het stylen van de wenkbrauwen. Bij het epileren van de wenkbrauwen worden de overtollige haartjes weggehaald met een pincet. Dit kan wat gevoeliger zijn, echter zal je merken dat de behandeling bij regelmatig herhalen na verloop van tijd vrijwel pijnloos zal zijn.

Verven:
Om jouw wenkbrauwen nog meer te laten spreken, kunnen ze naar aanleiding van de behandeling worden geverfd. Op deze manier heb je totaal geen omkijken meer naar je wenkbrauwen als je ’s ochtends wakker wordt! De wenkbrauwen kunnen in verschillende kleuren worden geverfd, afhankelijk van jouw wensen en van hetgeen bij je gezicht past. Voor het verven van de wenkbrauwen maakt Beautysalon Improve gebruik van traditionele verf of Brazilian Henna.

Kies je voor de Brazilian Henna Brows of een traditionele verfbehandeling van je wenkbrauwen? Ik adviseer je graag wat het beste bij jouw gelaat en wenkbrauwen past.
Henna:
Creëer vollere wenkbrauwen door ze te laten verven met Brazilian Henna:
De Henna Brow treatment is anders dan traditioneel verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid tint. Hiermee creëer je direct een volle en sprekende wenkbrauw. Hoewel henna al eeuwenoud wordt gebruik, is Henna Brow de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Henna is een geweldig alternatief voor traditionele wenkbrauwverf, want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Braziliaanse henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. De henna is 100% natuurlijk. Een traditionele wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes in de wenkbrauw kunnen niet opgevuld worden met traditionele verf. Een hennaverf is een pasta die op de wenkbrauw geduwd word. De Henna geeft kleur af op de haren én de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig.

Tip!
Als je lang plezier wilt hebben van de henna op de huid is het verstandig geen olie of crème op de wenkbrauwen te gebruiken en ze zo weinig mogelijk in contact met water te brengen.

Voorbereiding:
Kom je voor de eerste keer? Zorg er dan voor dat je minstens 2 tot 3 weken de wenkbrauwen niet geëpileerd hebt.

Resultaat:
Na het waxen of epileren van de wenkbrauwen blijven de haartjes ongeveer 3 tot 5 weken weg. Daarna wordt het aanbevolen om de behandeling weer opnieuw te laten uitvoeren voor de mooiste resultaten. De kleur na het traditioneel verven houdt ongeveer 4 tot 6 weken op de haren. Het effect van Brazilian Henna blijft tot 14 dagen op de huid en is 5/6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.