Everybody wants that Fabelash look

Wimperextensions zijn super handig en helemaal niet schadelijk voor je wimpers. In de ochtend ben je geen tijd meer kwijt aan het aanbrengen van mascara. Je hoeft enkel je wimpers door te borstelen en je bent good to go.

Hoe werkt het?
Je eigen wimpers zijn de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe lang je de wimperextensions kunt zetten. Heb je erg korte wimpers die recht vooruit staan? Samen kunnen we kijken wat voor effect je wilt en wat bij jou past. Hierbij kijken we bijvoorbeeld ook naar leeftijd, de hoeveelheid make-up die je draagt en de vorm van je ogen. Heb je hangende oogleden waardoor je eigen wimpers hier grotendeels onder ‘verstopt’ zitten? Dan heb ik extensions die niet direct gaan krullen, maar eerst een stukje naar voor staan en dan gaan krullen. Het maakt dus niet uit of je korte of lange wimpers hebt, wimperextensions kan je altijd zetten.

De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. Doordat elke wimper verlengd wordt merk je het niet als je wimpers verliest, want dat gaat ook gebeuren. Normaal verliezen we zo'n één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions draagt. Dit is een gemiddelde cyclus. Je gaat dus wimpers verliezen wanneer je wimperextensions draagt, maar niet meer dan normaal. Doordat er op elke wimper een wimperextension is gezet ontstaan er nooit gaten in je wimpers. Wel merk je na ongeveer drie weken dat je wimpers minder vol zijn. Het is dan tijd om je wimpers weer bij te vullen.

Voor iedereen van jong tot ouder heeft Beautysalon Improve dé oplossing. Wat het beste bij jou past? Daarin adviseer ik je graag als gediplomeerd allround wimperstylist!

One by One Wimperextensions
Met deze techniek verleng ik elk natuurlijk wimperhaartje met één passende Fabelash zijde extension om zo een prachtige oogopslag te garanderen. Deze techniek geeft geen beschadiging aan je eigen wimper. Samen kijken wij naar jouw wensen, welk eindresultaat verwacht je? en vooral wat past bij jou! Wimperextensions zijn er in diverse volumes. Deze techniek (one by one) geeft een mascara look. Wil je een glamour look? Kies dan voor de Volume variant.

Volume Wimperextensions (2D-6D)
Het verschil met de One-by-One wimpers en de Volume variant is het volume. Bij Volume wimperextensions zijn de haartjes veel dunner en lichter zodat er meerdere Fabelash wimperextensions (2 tot 6) op 1 natuurlijke wimper geplaatst worden met een vakkundige techniek, voor een mooi vol en waaiereffect. Dit zonder de natuurlijke wimper te verzwaren! Een uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuurlijk vol effect te creëren. Ook voor wie een glamoureffect wenst is deze methode ideaal.

Bijvullen
Net als kunstnagels groeien wimperextensions ook uit. Daarom moeten wimperextensions bijgevuld worden. Om mooie volle wimpers te behouden raad ik je aan om elke 3 weken een refill behandeling te doen. Dit is voordeliger dan een nieuwe set.

Wimperextensions

Nieuwe set wimperextensions (One by One of Volume) 120 min   € 69,00

Bijvullen wimperextensions binnen 3 weken    € 45,00

Bijvullen wimperextensions binnen 4 weken    € 50,00
Bijvullen na langer dan 4 weken wordt het tarief van een nieuwe set gehanteerd.

Verwijderen van wimperextensions (gratis bij nieuwe set plaatsen) 30 min   € 20,00

Tips en verzorging

  • Kom met schone vetvrije wimpers en zonder contactlenzen op je afspraak (door vet of make- up resten kan de lijm niet goed hechten).
  • Laat de wimperextensions de eerste 24uur na de behandeling niet nat worden, zodat de lijm volledig kan uitharden en hechten.
  • Pas op met vette producten bij de wimperextensions, door vet kan de lijm oplossen waardoor de wimperextensions kunnen uitvallen. Eyeliner, oogpotlood of oogschaduw voorzichtig verwijderen met een wattenstaafje met oogmake-up remover zonder olie.
  • Mascara gebruiken op de wimperextensions raad ik niet aan (hoe minder je er aankomt hoe langer je er plezier van hebt) wil je het toch doen gebruik dan GEEN waterproof mascara en alleen op de puntjes.
  • Gebruik geen wimper kruller, hierdoor kunnen de wimpers afbreken.
  • Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, mits je ze professioneel laat verwijderen en er dus niet aan gaat pulken en trekken.