Workshop huidverzorging

In deze workshop van anderhalf tot maximaal 2 uur leer je om op een professionele wijze zelf jouw huid te verzorgen. Het is een gezellige, ontspannen en leerzame avond met jouw vriendinnen, kennissen of collega’s. In de workshop gebruiken wij uitsluitend de producten van Improve Skincare.

Gedurende de workshop worden jullie voorzien van een lekkere kop koffie, glaasje sap en wat lekkers. Ruiken, voelen én uitproberen!

De workshop begint met een uitgebreide huidanalyse van iedere deelnemer, waarbij ik jouw gezicht per zone bekijk met behulp van het huidanalyse-apparaat SkinViewer. Zo wordt vastgesteld welke producten het beste bij jouw huidtype passen. De huidanalyse wordt in kaart gebracht.

Daarna ga je jezelf met deze producten en heerlijk warme kompressen een minibehandeling geven. Zo leer je stap voor stap hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. Je kunt alle Improve Skincare producten ruiken, voelen en op jouw gezicht uitproberen.

Dit is uitgelezen kans om te ontdekken hoe fantastisch de producten van Improve Skincare aanvoelen en wat ze doen. En dat allemaal in een leuke omgeving en ongedwongen sfeer!

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk beautypaspoort en indien gewenst is er de mogelijkheid om producten aan te kopen in de beautysalon.


Workshop huidverzorging 4 tot 6 personen 90 minuten   per persoon € 27,50
Huidanalyse met huidscanappraat skinviewer en, reiniging, peeling of lysing, korte uitleg herstellende producten, masker, ph-herstel, dag- of nachtcrème en oogverzorging, persoonlijk advies, beautypaspoort. Inclusief koffie/thee/fruitsap/fruitwater + lekkernij.

Boek vandaag nog deze workshop en neem je familie, vrienden of collega’s mee!

Manicure workshop

In deze workshop van anderhalf tot maximaal 2 uur leer je hoe je op een professionele wijze zelf jouw handen en nagels kunt verzorgen? Je beleeft een gezellige, ontspannen en leerzame avond met jouw vriendinnen, kennissen of collega’s. Een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, of vriendinnenavond!

Stap voor stap worden de volgende onderdelen uitgebreid behandeld:

  • Hoe hou je jouw handen in optimale conditie?
  • Vijltechnieken: Hoe vijl je jouw nagels en hoe moet het niet?
  • Verzorging van de nagelriemen
  • Handmasker met parrafine pakking
  • Lakken van de nagels: Wat is de beste manier van lakken en hoe blijven de nagels het langste mooi?


In deze workshop gebruiken we uitsluitend de producten van Pronails. We starten met het peelen/scrubben van de handen. Dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter door de huid opgenomen worden. Daarna vijlen we de nagels in vorm, reinigen we de handen d.m.v. een handbadje, nagelriemen worden verzorgd, en dan volgt een handcrème met een weldadige handpakking! Nadat de handcrème aangebracht is worden de handen één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic. Daaroverheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu (5-10 min) inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. Het geheel wordt afgemaakt met een mooie kleur nagellak naar keuze.

In deze workshop komen alle aspecten van zelf de handen en nagels verzorgen aan bod. En het belangrijkste: Jij weet nu ook hoe je thuis dit resultaat kunt krijgen.

Manicure Workshop 4 tot 6 personen 90 minuten   per persoon € 27,50
Handen scrubben, nagels vijlen, handbadje, nagelriemen verzorgen, handcrème, handpakking, nagels lakken. Inclusief koffie/thee/fruitsap/fruitwater + lekkernij.

Boek vandaag nog deze workshop en neem je familie, vrienden of collega’s mee!

Make-up workshop

Make-up Studio PROFESSIONAL MAKE-UP

Heb je altijd al de behoefte gehad om op een professionele wijze zelf make-up te kunnen aanbrengen? Wil je een gezellige, ontspannen en leerzame avond met jouw vriendinnen, kennissen of collega’s organiseren? Misschien wel een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Dan is een Make-up Workshop bij Beautysalon Improve voor jou een uitgelezen mogelijkheid.

Tijdens deze Make-up (visagie) workshop van anderhalf tot maximaal 2 uur leer je op een leuke manier en in een aangename sfeer, hoe je zelf make-up kunt aanbrengen. Ik laat zien wat de basisbeginselen zijn van een goede make-up. De technieken worden uitgelegd, er worden voorbeelden gegeven en diverse tips! Uiteraard ga je daarna zelf aan de slag. Tussentijds geef ik per persoon aan, hoe je iets mooier of makkelijker kunt aanbrengen. Samen werken we naar een mooi eindresultaat. Na de workshop ben je in staat om zelf elk moment van de dag mooi opgemaakt voor de dag te komen.

Make-up Workshop 4 tot 6 personen 90 minuten   per persoon € 27,50
Reinigen, oog- en gezichtscrème, consealer/corrigeren, foundation, poeder, oogschaduw, eyeliner, mascara, wenkbrauwen, bronzer, blush, lippen. Inclusief koffie/thee/fruitsap/fruitwater + lekkernij.